Shortlease is een vorm van autoleasen met een kortere looptijd. U profiteert van alle voordelen van een leaseauto, maar dan zonder een langlopend contract van 3 – 5 jaar. Shortlease is een tijdelijke vervoersoplossing. Het leasetarief ligt lager dan bij huren. Dit maakt shortlease een aantrekkelijke keuze als u op zoek bent naar een tijdelijke flexibele oplossing!

Wat kost shortlease?

De kosten van shortlease zijn lager dan bij het huren van een auto terwijl de flexibiliteit hetzelfde blijft. Verder zijn de kosten voor het shortleasen van een auto of bedrijfswagen afhankelijk van een aantal factoren: het type auto, aantal kilometers, bijtelling en overige accessoires.

U kunt uw shortlease contract na 1 maand dagelijkse kosteloos opzeggen, in tegenstelling tot een regulier leasecontract wat vaak een looptijd heeft van meer dan 24 maanden.

Services inclusief

Heeft u net een tijdelijke opdracht meegenomen? Of heeft u voorlopig een auto of bedrijfswagen nodig door drukte? Of wilt u niet met het openbaar vervoer? Afhankelijk van uw mobiliteitsbehoeften bieden wij de volgende services:

  • Alle services zijn inclusief: verzekering, HSB, onderhoud, schade-afhandeling, banden en pechhulp;
  • U kunt al binnen 1-3 werkdagen in uw zakelijke shortleaseauto of -bedrijfswagen rijden;
  • Concurrerende maandtarieven.

Shortlease is een product van Terberg Business Mobility

Personenauto'sBedrijfswagens