Shortlease occasion

Shortlease is de perfecte oplossing voor flexibel vervoer. Kenmerkend aan deze leasevorm is dat u profiteert van de service van leasen en de flexibiliteit van huren. Het verschil tussen shortlease en occasion shortlease zou kunnen zijn dat het om een nieuwe of jong gebruikte auto gaat.

De voordelen van occasion shortlease

Het shortleasen van een occasion heeft de standaard voordelen van shortlease zoals kosteloos opzegbaar na 1 maand, inclusief leaseservices en directe mobiliteit. Wilt u shortleasen uitproberen in deze tijd waarin flexibiliteit het nieuwe normaal is? Of heeft u voor een flexibele baan tijdelijk een bedrijfswagen nodig? Dan maakt de lagere maandprijs de keuze voor shortlease occasion nog makkelijker voor u.

Shortlease occasion bij Shortlease.nl

Wij bieden bij Shortlease.nl jong (gebruikte) leaseauto’s aan. U kunt bij Terberg Business Mobility zowel personenauto’s en bedrijfswagens shortleasen. Ons aanbod varieert van een splinternieuwe tot een gebruikte auto van 24 maanden. Dit is niet alleen afhankelijk van het huidige aanbod, maar ook van de brandstofsoort alszijnde diesel- en benzineauto’s.

Shortlease van Terberg Business Mobility biedt u vele mogelijkheden met een breed aanbod. Als zzp’er of wagenparkbeheerder heeft u af en toe te maken met onverwachte mobiliteitsproblemen. Begint er volgende week een nieuwe accountmanager of heeft u als zelfstandig ondernemer een nieuwe opdracht aangenomen waarbij u morgen aan de slag kan? Dan kunt u bij ons snel een shortlease auto regelen. Zo bieden wij u of een van uw medewerkers de mogelijkheid om binnen één dag al te rijden in een auto. Via Shortlease.nl kunt u snel uw shortlease occasion online uitzoeken en bestellen.

Bovendien zorgen wij voor een zorgeloze leaseoplossing. De volgende services zijn inbegrepen in de vast maandelijkse leaseprijs:

  • Afschrijving
  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Volledig verzekerd
  • Belasting
  • Pechhulp
  • Banden
  • HSB

Wanneer u schade aan uw shortlease occasion heeft, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd om uw werkzaamheden niet belemmeren. Het enige dat u hoeft te betalen is het lage maandelijkse leasebedrag, de brandstof en eventuele bijtelling.