U heeft tijdelijk werkzaamheden waarbij u materiaal of zware ladingen moet vervoeren? Dan wilt u gebruikmaken van een flexibele vervoersoplossing zonder zorg voor uw bedrijfswagen. Dan is Shortlease de juiste vorm voor u. Deze leasevorm valt tussen een huur- en een vast leasecontract in. Als aanbieder van Shortlease bieden wij niet alleen personenauto’s, maar hebben wij ook een breed aanbod aan bedrijfswagens: van kleine bedrijfswagens tot grote met enkele- of dubbele cabine.

Aanbod bedrijfswagens

De voordelen van een shortlease bedrijfswagen

Het shortleasen van bedrijfswagens heeft verschillende voordelen.

  • Een shortlease bedrijfswagen is een flexibele oplossing die past bij de aard van uw werkzaamheden.
  • Het is een tijdelijke oplossing door de korte leasetermijn vanaf 1 maand.
  • Alle zorgen rondom de bedrijfswagen worden door ons uit handen genomen: onderhoud, schade, verzekeringen, pechhulp etc.
  • Geen grote investering in één keer.
  • Advies op maat van onze specialisten.
  • 24/7 de mogelijkheid om online een bedrijfswagen uit te zoeken.

Wat kost het shortleasen van een bedrijfswagen?

De tarieven van shortlease bedrijfswagen zijn gunstiger dan bij het huren van een bedrijfswagen. Een aantal factoren beïnvloeden de maandelijkse tarieven: het model, benzine- of diesel, het aantal kilometers dat u rijdt en de extra accessoires. Daarnaast heeft u met shortlease bedrijfswagen de mogelijkheid om direct online uw maandelijkse kosten in te zien. Dit zorgt ervoor dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Een Shortlease bedrijfswagen bij Terberg Business Mobility

Als u voor een bepaalde tijd één of meerdere auto’s of bedrijfswagens nodig heeft, beschikken wij over een passende oplossing. Alle standaard leaseservices worden bij ons meegenomen in het shortlease contract. Zo zorgen wij onder meer voor minimale stilstand bij onderhoud en reparatie en bieden wij de mogelijkheid voor vervangend vervoer.

Bovendien hebben wij bij Terberg Business Mobility een speciale afdeling Bedrijfswagens met ervaren specialisten. U kunt met één van de specialisten op zoek naar een shortlease bedrijfswagen die precies aansluit op uw behoeften. Ze beantwoorden vragen zoals: welke leaseoplossing is voor mijn bedrijf het meest geschikt of welke shortlease bedrijfswagen biedt de voordelen die ik zoek?

Naast het advies kunt u in een aantal stappen online een offerte voor shortlease bedrijfswagen aanvragen. Wij verzekeren u van optimale mobiliteit, inclusief het gemak van onze service!