Over ons

Medio 2019 is Terberg Business Lease Group ontstaan uit een fusie van Terberg Leasing en Business Lease Nederland, met daaronder onze labels Terberg Business Mobility, Justlease en Personal Car Lease. Met elkaar hebben wij bijna 50.000 leaseauto’s en zijn we nummer zes in de Top-10 leasemaatschappijen in Nederland.

Shortlease is een product van Terberg Business Mobility, een leasemaatschappij die mobiliteit levert aan ondernemers. Wij zorgen ervoor dat uw mobiliteit soepel meebeweegt met uw business, doelstellingen en ambities. En dat op een innovatieve en duurzame manier. Dat levert u kostenbesparing, meer flexibiliteit en productiviteit, minder CO₂-uitstoot en last but not least: tevreden klanten.

Wie is shortlease.nl?

Shortlease.nl is een webshop van Terberg Business Mobility. In deze webshop vindt u onze klassen met personenauto’s en bedrijfswagens die u kunt ‘shortleasen’. Shortlease is een populair product omdat het past bij de huidige tijd van flexibiliteit en kostenbeheersing. Momenteel ook doordat COVID-19 ervoor zorgt dat meer mensen tijdelijk een auto willen rijden in plaats van met het OV te gaan.

Online kunt u via deze site uw shortlease auto bestellen en als klant rijdt u binnen 24 uur, als nieuwe klant maximaal binnen 3 dagen. Dat heeft te maken met een kortlopend acceptatietraject.

Alle services all-in

Als u shortleast, zijn de meeste servicecomponenten rondom autorijden standaard meegenomen. Zoals allrisk-verzekering, pechhulp, banden, Wegenbelasting, reparatie & onderhoud en een vrij kilometrage van 36.000 km per jaar naar rato. Aanvullend kunt u tegen een meerprijs opties kiezen als bijvoorbeeld een brandstofpas. Terberg Business Mobility hanteert hierbij de BOVAG-huurvoorwaarden. Dit is de garantie voor onze betrouwbaarheid.

Kosteloos opzegbaar

Shortlease start vanaf een maand leasen en is vervolgens elke dag kosteloos opzegbaar. Dit in tegenstelling tot een regulier leasecontract wat meestal meer dan 18 maanden looptijd heeft.

Verhuur

Zoekt u tijdelijke mobiliteit voor één dag of enkele dagen (korter dan een maand) dan heeft Terberg Business Mobility een oplossing voor verhuur.

Uw voordelen

  • Na 1 maand dagelijks opzegbaar
  • Populaire personenauto's en bestelbussen
  • Binnen 2 dagen rijden
  • Goedkoper dan huren
  • Inclusief alle services