Bestellen

Op Shortlease.nl kunt u uw keuze maken voor een shortlease auto in een bepaalde klasse. Er is altijd een shortleaseklasse die bij u en uw budget past. Wij hebben zowel kleine als grote zakelijke personenauto’s en bedrijfswagens.

Met een shortlease auto bent u bij ons verzekerd van het gemak en onze inclusieve services. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan onderhoud, reparatie, vervanging van banden en verzekeringen.

U klikt de gewenste klasse aan en eventuele extra’s. Vervolgens vult u de gevraagde gegevens in. Na uw online bestelling, ontvangt u van ons het voorstel met het verzoek deze getekend te retourneren.

Hulp tijdens het bestellen

Als u vragen heeft over het bestelproces of de keuze die u wilt maken dan kunt u contact opnemen met ons Sales team via 030 – 288 47 74 of mailen naar shortlease@terbergbusinessmobility.nl.

Acceptatie

Een bestaande klant kan na 1 werkdag rijden in de gewenste shortlease auto en nieuwe klanten binnen 3 werkdagen. Dat heeft te maken met de acceptatie en het opstellen van het contract en de SEPA.

U heeft een kopie ID van de tekenbevoegde nodig en de jaarrekening van het laatste boekjaar of de Aangifte Inkomstenbelasting als u een eenmanszaak heeft.

Ophalen of leveren

De keuze is aan u. Op werkdagen tussen 08:30 – 17:15 uur kunt u de shortlease auto ophalen op onze vestiging aan de Heeswijk 115A, 3417 GP Montfoort. Wij kunnen de shortlease auto ook op uw zakelijk adres afleveren tegen een vergoeding van €63,- exclusief btw.

Voorwaarden

Tenzij schriftelijk anders overeengekomen gelden de BOVAG-huurvoorwaarden voor elk van onze shortlease auto’s.

Hulp terwijl u rijdt

Als u vragen hebt in de periode dat u in de shortlease auto rijdt, dan kunt u hiervoor contact opnemen met ons team van Customer Care via 030 – 288 47 74 of customercare@terbergbusinessmobility.nl.

Schade

Heeft u onverhoopt schade? Meld dit direct en uiterlijk binnen 24 uur via ons e-mailadres schade@terbergbusinessmobility.nl of via 030 – 288 47 74. Schade als gevolg van nalatigheid of onzorgvuldig gebruik van de shortlease auto is voor uw eigen rekening en ter beoordeling van Terberg Business Mobility. Denk hierbij aan het niet tijdig peilen van vloeistoffen, tanken van verkeerde brandstof en het niet handelen conform het instructieboekje van de leverancier.

Voor andere schades brengen wij per gebeurtenis een eigen risico in rekening van €225,- (personenauto’s) of €350,- (bestelauto’s en personenbussen). Voor bovenhoofdse schades (klein bestel) geldt een eigen risico van €1.500,-.

Voor bestuurders met een leeftijd tot en met 24 jaar kennen wij een verhoogd eigen risico van respectievelijk €325,- en €450,-.

Afmelden

Heeft u uw auto niet meer nodig? Dan kunt u deze afmelden via planningtransport@terbergbusinessmobility.nl. Graag ook aangeven per welke datum welk kentekennummer afgemeld wordt en of wij de auto moeten ophalen of dat u deze zelf inlevert.

Wij zullen er alles aan doen om het autorijden zo plezierig mogelijk te maken!