Wilt u tijdelijk en goedkoop een auto leasen? Onderstaand worden de mogelijkheden om slim en goedkoop te leasen toegelicht.

Goedkoop of liever slim leasen?

Prijs? Service? Wat geeft bij u de doorslag bij het zoeken naar een leaseauto? Niet alleen de prijs is van belang bij de beste leaseovereenkomst, maar veel belangrijker is het om in beeld te hebben wat u voor die prijs krijgt. Het rijden van een goedkope leaseauto of bedrijfswagen kan resulteren in duurkoop. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is voor u misschien meer van toepassing.

Shortlease: nooit teveel auto’s in uw wagenpark

Shortlease is een verstandige manier om flexibiliteit in uw wagenpark te creëren. Elke dag dat een auto van de zaak te lang ongebruikt op uw terrein staat, kost u geld. Shortlease personen- en bedrijfswagens zijn direct inzetbaar als u ze nodig heeft en weer kosteloos in te leveren als de ‘klus’ geklaard is of een medewerker tijdelijk vervoer nodig had.

Hoe kunt u goedkoop van ons leasen?

Met shortlease zijn alle services bij de prijs inbegrepen, zoals onderhoud, reparatie, verzekering, schade afhandeling, HSB, banden en afschrijving.

Daarnaast kopen leasemaatschappijen op grote schaal in. En als klant profiteert u mee van het inkoopvoordeel. Dit maakt auto leasen voor elk budget toegankelijk.

Meer informatie over goedkoop een auto shortleasen

Heeft u vragen? De leaseadviseurs van Terberg Business Mobility kunnen u altijd helpen bij het maken van de beste keuze! Staat uw favoriete auto er niet bij? Dan kan dat binnenkort wel het geval zijn. Houdt dus de website in de gaten.

Personenauto'sBedrijfswagens